ShamrockTechnologies recycleert PTFE,een hoogwaardig polymeer, dat onder meer als additief wordt gebruikt in drukinkt, coatings en plastics. De vestiging in Tongeren is het Europees HQ en productiesite. Hier wordt de grondstof vanuit aangekochte productieresten gerecupereerd, gezuiverd, fijn gemalen en vervolgens in poedervorm weer verkocht.
Shamrockis Amerikaans van oorsprong. In de staten New Jersey en Kentucky zijn de grootste ontwikkelings–en productiecentra gevestigd.
De Belgische vestiging met een 35-tal medewerkers, is een bruisende en internationaal georiënteerde organisatie. De goederen gaan vanuit Tongeren naar klanten in Europa, het Midden –Oosten en Afrika. Onze klanten zijn veelal multinationals die in de chemische sector op een technisch vernieuwende manier actief zijn in de oppervlaktebehandeling of plastic compounding.
Wat verwachten we van jou?
Jij zorgt ervoor dat ShamrockTechnologies een geïntegreerde, planmatige SHEQ aanpak heeft.Je werkt mee aan de professionalisering van ShamrockTechnologies, en werkt hiervoor nauw samen met de productie manager en externe dienstverleners.
Concreet betekent dit:
Beheer van het kwaliteitsmanagement systeem –ISO 9001
Opmaak, toepassen en opvolgen van veiligheidsrichtlijnen
Creëren van een gezonde werkplek
Voldoen aan milieuwetgeving & richtlijnen
Ambassadeur zijn van de veiligheidscultuur
Wie ben jij?
Een resultaatgerichte doener | SHEQ ervaring in een productieomgeving | trekt graag je werkschoenen aan om vinger aan de pols te houden in de site | zoekt een omgeving waarin betrokkenheid en ondernemerschap gewaardeerd worden | zoekt variatie in een toekomstgericht bedrijf| brengt enthousiasme en een coachende aanpak mee
Wat bieden we aan?
Een interessante rol in een ambitieus bedrijf op mensenmaat waar ruime mate van vrijheid én verantwoordelijkheid aangeboden wordt. Een open bedrijfscultuur waar je in vertrouwen en teamgericht kan werken. Een filevrije omgeving.
Interesse? Stuur je cv naar hr@shamrockeurope.comof solliciteer via Linkedin. We contacteren je binnen de 2 werkdagen.